Κάποια λόγια για εμάς

Θεωρούμε ότι η πολυτιμότητα του ποιοτικού τουρισμού αυξάνεται ανάλογα με το επίπεδο του πολιτισμού και των χαρακτηριστικών των ηθών και εθίμων ενός τόπου.

Για το λόγο αυτό από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας μας, επισκεφθήκαμε τις Διενθής Εκθέσεις Τουρισμού στο Αννόβερο και το Αμβούργο ως εκθέτες και το Βερολίνο ως επισκέπτες. Προσπαθήσαμε και εξακολουθούμε να δημιουργήσουμε νέα, καινοτομικά τουριστικά προϊόντα και προορισμούς και να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας δράσεις και εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό.

Το πρόγραμμα των ημερήσιων εκδρομών μας περιλαμβάνει γνωστούς αρχαιολογικούς και ιστορικούς προορισμούς όπως η Βεργίνα, τα Μετέωρα και το Άγιον Όρος αλλά ταυτόχρονα έχουμε προσθέσει νέους- άνγωστους προορισμούς, που για να καταλάβει κάποιος την ομορφιά τους και να νοιώσει το υπέροχο συναίσθημα που εκπέμπουν πρέπει να τους επισκεφθεί.

Το μότο του γραφείου μας είναι 360 μέρες 360° στην Eλλάδα που σημαίνει ότι η τουριστική σαιζόν δεν λήγει τον Σεπτέμβριο αλλά συνεχίζεται και το χειμώνα.

Οι εκδρομές μας λοιπόν έχουν στόχο και σαν μοναδικό σκοπό την καινοτομία και να παρακινήσουν τον καθένα να ζήσει την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα της Ελλάδος όλο το χρόνο.

Το Όραμα μας είναι :
  • Nα εισάγουμε μια φρεσκάδα στο τουριστικό προϊόν αξιοποιώντας αφενός τις νέες τεχνολογίες , του διαδικτύου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με καινοτομικές μεθόδους , στην πλέον εξελιγμένη τους μορφή.
  • Αφετέρου να αναδείξουμε νέους προορισμούς
  • Nα εμπλουτίσουμε το τουριστικό προϊόν προτείνοντας αξίες που βρίσκονται σε λανθάνουσα μορφή
  • Nα επικοινωνήσουμε τον άγνωστο πολιτισμό και την υπέροχη φύση της ελληνικής ενδοχώρας με δημοτική μουσική, λαϊκούς οργανοπαίκτες με παραδοσιακά όργανα και γνωριμία των ξένων τουριστών με τους γηγενείς.
  • Να κτίσουμε γέφυρες με τον απανταχού απόδημο ελληνισμό.
Η αποστολή μας είναι :

Να αφιερώσουμε τις προσπάθειες που θα καταβάλουμε στους ανθρώπους που αγαπούν να ταξιδεύουν και να εκτιμήσουν την ποιότητα από την εμπειρία. Οι επιλεγμένοι προορισμοί, οι καλές πρακτικές, ο έλεγχος της ποιότητας των υπηρεσιών και η εφαρμογή τους αποτελεί για μας πρώτη προτεραιότητα.

Η Ομάδα μας

card image

Κεραμάρης Στέφανος

Ιδιοκτήτης - Υπεύθυνος Κρατήσεων.

Founder at Tripway.gr |TripWay Technologiko Ekpaideutiko Idrima, Thessalonikis

card image

Τσομπανίδης Νικόλαος

Web and Mobile applcation Developer

Undergraduate Student at the department of Applied Informatics at University of Macedonia

card image

Χρήστος Μαγιόπουλος

Digital - Social Media Marketing Manager

While studying Applied Informatics at University of Macedonia, I discovered my passion for Digital Marketing. I gained my first experiences working on Social Media Campaigns for small local and start-up businesses, raising their sales and approaching new customers through Social Media.