Κάποια λόγια για εμάς
Θεωρούμε ότι η πολυτιμότητα του ποιοτικού τουρισμού αυξάνεται ανάλογα με το επίπεδο του πολιτισμού και των χαρακτηριστικών των ηθών και εθίμων ενός τόπου.
Για το λόγο αυτό από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας μας, επισκεφθήκαμε τις Διενθής Εκθέσεις Τουρισμού στο Αννόβερο και το Αμβούργο ως εκθέτες και το Βερολίνο ως επισκέπτες. Προσπαθήσαμε και εξακολουθούμε να δημιουργήσουμε νέα, καινοτομικά τουριστικά προϊόντα και προορισμούς και να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας δράσεις και εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό.
Το πρόγραμμα των ημερήσιων εκδρομών μας περιλαμβάνει γνωστούς αρχαιολογικούς και ιστορικούς προορισμούς όπως η Βεργίνα, τα Μετέωρα και το Άγιον Όρος αλλά ταυτόχρονα έχουμε προσθέσει νέους- άνγωστους προορισμούς, που για να καταλάβει κάποιος την ομορφιά τους και να νοιώσει το υπέροχο συναίσθημα που εκπέμπουν πρέπει να τους επισκεφθεί.
Το μότο του γραφείου μας είναι 360 μέρες 360° στην Eλλάδα που σημαίνει ότι η τουριστική σαιζόν δεν λήγει τον Σεπτέμβριο αλλά συνεχίζεται και το χειμώνα.
Οι εκδρομές
 μας λοιπόν έχουν στόχο και σαν μοναδικό σκοπό την καινοτομία και να παρακινήσουν τον καθένα να ζήσει την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα της Ελλάδος όλο το χρόνο.

Το Όραμα μας είναι :

  • να εισάγουμε μια φρεσκάδα στο τουριστικό προϊόν αξιοποιώντας αφενός  τις νέες τεχνολογίες , του διαδικτύου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  με καινοτομικές μεθόδους , στην πλέον εξελιγμένη τους μορφή.
  • αφετέρου να αναδείξουμε νέους προορισμούς
  • να εμπλουτίσουμε το τουριστικό προϊόν προτείνοντας αξίες που βρίσκονται σε λανθάνουσα μορφή  
  • και τέλος να επικοινωνήσουμε τον άγνωστο πολιτισμό και την υπέροχη  φύση  της ελληνικής ενδοχώρας με δημοτική μουσική, λαϊκούς οργανοπαίκτες με παραδοσιακά όργανα και γνωριμία των ξένων τουριστών με τους γηγενείς.
  • Να κτίσουμε γέφυρες με τον απανταχού απόδημο ελληνισμό.

Αποστολή μας είναι:

Να αφιερώσουμε τις προσπάθειες που θα καταβάλουμε στους ανθρώπους που αγαπούν να ταξιδεύουν και να εκτιμήσουν την ποιότητα από την εμπειρία.  Οι επιλεγμένοι προορισμοί, οι καλές πρακτικές, ο έλεγχος της ποιότητας των υπηρεσιών και η εφαρμογή τους αποτελεί για μας πρώτη προτεραιότητα.

Πολυγλωσσικό
Καθημερινά προσπαθούμε να εντάξουμε
και να προσαρμόσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γλώσσες!

 
 
 

Παρέχουμε

  • Ηλεκτρονική κράτηση (Online booking)
  • Ποικιλία μεθόδων πληρωμής
  • 24ωρη υποστήριξη

      Είμαστε μέλη:

                                EOT                                                  Discover Greece                       Logo Deutsch-Griechische Industrie- und Handelskammer

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@tripway.gr  και στο τηλέφωνο  +(30) 2315 53 44 33.

Κεραμάρης Στέφανος – Ιδιοκτήτης

circle, color, facebook icon color, linkedin, square icon Telephone of old design free icon

Τσομπανίδης Νίκος – Mobile Application Developer

circle, color, facebook icon color, linkedin, square icon Telephone of old design free icon

Η συμμετοχή μας στις Εκθέσεις Ohh! Reisen Hamburg & ABF Hannover στη Γερμανία.

IMG_20180210_140227