Πολυτέλεια - Άνεση - Ασφάλεια

Το TripWay DMC συνεργάζεται με πολυτελή λεωφορεία πλήρως εξοπλισμένα με: κλιματισμό, τηλεόραση, WiFi, βίντεο / DVD. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μεταφορές σε οποιοδήποτε προορισμό, ιδιωτικές εκδρομές, συνέδρια ή εκδρομές στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα, φροντίζοντάς πάντα με επαγγελματισμό. Μπορούμε επίσης να σας οργανώσουμε ιδιωτικές μεταφορές με ταξί.

Στόλος

Όλα τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με προηγμένα συστήματα ασφαλείας και σύγχρονες ανέσεις. Τα λεωφορεία επιθεωρούνται και συντηρούνται κάθε χρόνο διασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη στις μεταφορές των πελατών μας και ενισχύοντας τις υπηρεσίες μας.

Έμπειροι & Επαγγελματίες Οδηγοί

Οι οδηγοί αξιολογούνται αυστηρά με βάση την εμπειρία τους, καθώς και την ικανότητά τους να δημιουργούν ένα αξιόπιστο και βέβαιο περιβάλλον με τους πελάτες – επιβάτες. Όλες οι υπηρεσίες μας έχουν υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο από το εξειδικευμένο προσωπικό μας που φροντίζει τις καλά οργανωμένες μεταφορές.

TransferWay

Shuttle
Ατομικό
Mini Van
Mini Bus
Πούλμαν

Αποτέλεσμα

Τώρα οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε εμάς για άμεσες και ευέλικτες υπηρεσίες. Περιμένουμε τις κριτικές σας για να γίνουμε καλύτεροι!

Άλλες υπηρεσίες

Πολυήμερες εκδρομές
Συνέδρια
VIP Transfers